Psykoterapi og personlig udvikling

  • Individuel terapi
  • Parterapi
  • Individuel terapi med større børn, unge og voksne – herunder også i forbindelse med krisetilstande relateret til skole, arbejde, sygdom, ulykker og dødsfald – eller angst, depression eller samlivsproblemer.

Den terapeutiske samtale kan hjælpe dig til at formulere dine eksistentielle behov og udnytte selverkendelse og eftertænksomhed kreativt. Du føler måske, at du har svært ved at være den du er, uden at du egentlig synes, der er noget galt med det liv, du lever. Du behøver ikke at føle dig underlig eller psykisk syg for at kunne få udbytte af en psykoterapi.

Alle mennesker kan nemlig drage nytte af at tale med en psykolog om de overvejelser, man gør sig i livet og de problemer, man måtte støde ind i.

Mennesker går til psykolog af vidt forskellige årsager. Men fælles for alle er, at de har brug for at få støtte, hjælp, inspiration, større indsigt i sig selv og andre. Oftest kan det være en fordel at få vendt disse problematikker med en, som står udenfor ens personlige liv, familie og vennekreds.

At gå til psykolog kræver mod til forandring. En psykoterapi kan hjælpe dig med at forholde dig til det liv, du faktisk lever og hjælpe dig til at kunne fortolke, det der sker omkring dig selv, så det får en naturlig plads i dit livs historie.

Hos psykologen kan du få hjælp til at tale om det, der er svært at sætte ord på, og du kan få hjælp til at vinde den naturlige evne til at håndtere livets vilkår – life-coaching. Du kan således få hjælp til at komme i kontakt med de naturlige ressourcer, kvaliteter og værdier, som er nødvendige for at leve. Og blot det at tale om sine inderste problemer med en, som har viden på området, vil i sig selv give ro, lettelse og erkendelse.